7 Mart 2007 Çarşamba

Hormonların gücü adına!!!

30. haftanın keyfini sürdüğümüz şu sıralarda küçük sevgilimin minik, minicik çamaşırlarını itinayla ütüledim. Evet ben ütüledim :)

Eldivenden, önlüklerin bağcıklarına kadar her bir parçayı, itina ile ütüledim. Ömrü hayatında beni ütü ile birlikte görmeyen annem tabi ki inanamadı bu duruma, gömleklerini ütülemeye neredeyse para isteyeceğim zavallı eşim ise kıskançlıkla izledi.

Bunu salgıladığım hormonlara bağlıyorum, kendimi Alien gibi hissetsemde bazen onları bende seviyorum. Beni daha çok işe yarar kılıyorlar :))

Geçtiğimiz hafta da Mercan efendinin odasını boyadık, bol bol vakit öldürdük ve fotoğraf çektik. Hatta ileride "bak senin için ne kadar uğraştık" diyebilmek için midir bilinmez hemen hemen her ayrıntının fotoğrafını çekmişiz. Şarkı türkü ve "Mercaaan papucu yarııım"larla geçen hazırlık aşamasından sonra nihayet mobilyalarımız geldi, artık sakin sakin yerleştiriyorum.




Çünkü yerleştirme hususunda aceleci davranırsam oğluşumun da aceleci davranabileceğini düşünüyorum. Yada belki sayılı haftaların tadını tadını doyasıya çıkarmak içindir..

Bilinmez.

Bildiğim tek şey Mercan'ın çok şanslı bir çocuk olacağı.

5 yorum:

  1. İleride bu çocuk bi yelkenliye binip giderse uzak diyarlara hiç bize ağlama:P)))
    Şaka bir yana ve tüm samimiyetimle söylüyorum ki çok güzel görünüyor herşey...
    Senden bir istek post istiyorum o halde???
    Nasıl hissediyorsun yani sabah uyandın akşam yatana kadar nasıl bir ruh hali içerisindesin sana neler hissettiriyor???gerçi parça parça anlatıyorsun ama böyle konsantre bir biçimde anlatırsan nası bişey???
    Haydi aydınlat bakalım mercanın sanal teyzesini:)))kolay gelsin!!!
    İkinizi de kocaman öpüyorum...
    sevgiler!!!

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel görünüyor her şey,ellerinize sağlık:) Şanslı çocuk evet:))

    YanıtlaSil
  3. Nasil hosuma gitti, nasil hosuma giti anlatamam. Gulumseyerek ve gozlrim dolarak izledi slide gosterisini. Canim benim, bir de utulemis onlari teker teker...ay ne tatli ya! Mercan cok sansli bir bebek.(adina da bayiliyorum, valla utanmasam ben de Mercan koycam oglumun adini hehe)

    YanıtlaSil
  4. Beğenileriniz, güzel dilekleriniz için çok çok çok teşekkür ediyorum.

    Böyle güzel şeyleri paylaşmak ve hoş yorumlar almak benim gibi beyni büzük bi hamiş için son derece moral verici şeyler. İskele anası olmayacağım galiba bunu anlıyorum :))

    YanıtlaSil
  5. canım ne tatlı bir telaş içindesiniz böyle :))
    göbeğinede bayıldım, kocaman olmuşsun.sanırım seni mercan bebek gelmeden göremiycem vakit daralıyor..neyse, belli olmaz yinede...
    çok öpüyorum
    mrl

    YanıtlaSil