10 Mayıs 2007 Perşembe

Mercan Geldiiiiiii !

7 Mayıs sabah 9:35 itibariyle mis kokulu, aslan bakışlı oğlumuz dünyamıza ışık saçtı. Eşimin bu güne kadar yazılarına ses çıkarmayan (hatta bazı yerlerde sinirleri alınmış olmakla itham edildim farkındayım) ben, mecburiyetten sanılmasın, isteyerek ve de heyecanla eşimin ve dolaylı da olsa benim de arkadaşlarım sizlere, bu güzel haberi duyurmaktan mutluluk duyarım. Şimdi tabii olarak resim falan filan isteyecek olanlar olacaktır, ancak resimler şu an yanımda olmadığından en kısa zamanda tarafımdan (veya Derya kendisini daha iyi hissettiği zaman kendisi de yapabilir) iş bu yazıya eklenecektir. :)

Anne ve bebeğin durumu iyi, çok şükür. Üçümüz de bir birimize alışma evrensindeyiz. İşler daha stabil bir şekilde yürümeye başladığında eminim ki Derya da yeniden aranızda olacaktır. Tabi bu sefer yanında yaka iğnesiyle birlikte.

Heyecanımdan kaynaklanan düşük veya belki anlamsız hatta soğuk cümlelerim için beni affedeceğinizi umuyorum. Sağlıcakla kalın.

Taze anne de arayı fazla açmadan sahalara geri döndü. Hoş şu an seri şekilde dönen tek şey nevrim ama idare ediyoruz.

Şu an ne yazsam, sonra okuduğumda saçma bulurum. Öyle tarifsiz duygular yaşıyorum. Herşeyden önemlisi çok mutluyum ve kendimle gurur duyuyorum. Ağrı, sızı, gaz, ağlamalar vs. derken insanın ortadan ikiye ayrılası, balkondan atlayası geliyor tabi ki.. Fakat şu çapkın bakış bir ömüre bedel.

Sevgiler

16 yorum:

  1. Bu güzel haberi babadan duymak çok hoş.. heyecanınızı cok yeni yasayan biri olarak çok çok iyi hissedebiliyorum
    Gözünüz aydın.. güle güle büyütün Mercan'ı sağlıkla huzurla hep beraber.

    YanıtlaSil
  2. Eh hadi bakalım hayırlısı... Bu da atlatıldı şimdi daha fazla özen gerektiriyor... doğmadan önce kendi kendine beslenebiliyordu kolay gelsin artık ne diyim :)

    YanıtlaSil
  3. Sevgili babacık,
    Gün geldi buradanda haberleştik :)
    Mercan'cım neler yaptırıyor ilk günlerden daha...
    Sevgiyle sağlıkla huzurla mutlulukla büyütün oğlunuzu...

    Bebek kahkahalarınız hiç eksilmesin..
    Sevgiler
    ~mrl~

    YanıtlaSil
  4. cok cok guzel bir bebek (nazar, negatif elektrik her ne ise uzak olsun)!
    saglik ve mutluluk dolu bir hayat diliyorum sizlere!
    kolay gelsin..

    YanıtlaSil
  5. Ay maasallah tutututu. Mercan boncuk bu. Allah nazarlardan saklasin. Annesi ve babasini da tebrik ediyoruz. Anneler gununu de simdiden kutluyoruz Derya.

    YanıtlaSil
  6. Yuzume kocaman bir gulumseme yayildi bu harika bebegi gorunce, gunumu daha da guzellestiren bu haberi veren babayi da tebrik ederim. Bu guzel bebekle bir omur boyu mutlu yasayin. Sevgiler, tekrar tebrikler!

    YanıtlaSil
  7. Cooook guzel bi bebek... Hayati da hep o yuzu kadar guzel olsun! Once saglikli tabii... Tebrikler...

    YanıtlaSil
  8. tebrikler..hepinize ömür boyu mutluluklar...Mercana bayıldık,çok yakışıklı bişi olucak heralde ilerde maşallah maşallah
    Mercan annesine anneler günü ve babasına babalar günü hediyesi olarak geldi:)

    YanıtlaSil
  9. hey masallah:) cok tatlıııı

    YanıtlaSil
  10. derya tebrik ederim valla bu kadar guzel bir bebege her aci deger herhalde. gercekten coookk cok guzel ismide coooookk yakisti bence. denizler kadar buyuk, mavi bir hayat diliyorum mercana ve size.... sevgiler

    YanıtlaSil
  11. Tebrikler bebeğinize kavuşmuşsunuz. Çok güzel bir bebek nazar değmesin. Birlikte sağlıklı ve mutlu olmanızı diliyorum...

    YanıtlaSil
  12. allahıım ne güzelsiin sseen.ah canım yaa senmiydin o mercan maşallah sanaa deryaaa kııs bu ne böyle biblo mu desem melek mi desem

    YanıtlaSil
  13. Şİmdi de fotoğrafını gördüm .. 41X maaşallahh .. ayy bir daha maaşallah .. çok çok güzel bakmış... hep böyle güzel baksın hayata annesiyel ababsıyla.. Anneler gününde kutlu olsun :)
    Sevgimle

    YanıtlaSil
  14. Bin kere maşallah,
    ne kadar tatlı bir fotoğraf bu :)

    Şenay abla demişti, çok çok çok güzel diye... Çok çok çok haklıymış :)
    ~mrl~

    YanıtlaSil
  15. Çok tatlı maşallah :)) Tebrikler!!

    YanıtlaSil
  16. derya çok tatlı çok güzel bir bebeğin var. şansı da güzel olsun. o mis kokusunu buradan duyabiliyorum. nazar değmesin maşallah.

    YanıtlaSil