22 Nisan 2008 Salı

...Uyurken...

Oh...

Kendime ait nadir alanlarımdan birine kavuştum nihayet! Ve bir yabancılık... Uzak kalmanın verdiği dışlanmışlık hissi :( böhüü

Mercanım Denizim hızla büyüdü tabii bu süre zarfında. Büyüdü ama ne büyümek. Hiç emeklemedi, oturduğu yerden tutunarak kalmayı (ellerimiz hariç) istemedi, uğraşmadı, dişlerini patlamadı gitti, tv kumandası incik-boncuk türevi objelerin bulunduğu alanlar haricinde sıralamaya yeltenmedi.

Rahat benim oğlum.
Geniş
Cool :))

İşi düşünce anne diyor ama. Hatta "annieeeeee" diyor. Gel, ver, ı-ıhhhgh (gösterme eylemi ses dosyası), baba, memmem (emzik), mamamamam (açlık) diyor. Ve evrendeki herkeş için DEDE diyoruz. Herkes dede, herşey dede bizim hayatımızda.
Çekmece, dolap karıştırmada (gerçek anlamda karıştırıyor, çünkü içeriklerinin yerlerini değiştiriyor) bir numarayız. Emzik, bisküvi, günün gözde oyuncağı da o dolaplardan birine bırakılıveriyor. Kaybolunca bütün evi değil, çekmece ve dolapları araştırıyoruz.

Oğlum çok yakışıklı oldu ayıptır söylemesi. Çok da akıllı. Bebekler 2 yaşından sonra cinsiyet kavramı edinirlermiş. Blah! Oğlum kız tavlama peşinde. Dışarıya çıktığımız zaman, veya eş-dost ortamları, ev gezmeleri... 10-28 yaş arası; fiziği düzgün, kendine güvenen, güler yüzlü, sohbet etmeyi seven kızlara; gülücük, dil çıkarma, bisküvisini uzatma gibi yollarla yanaşıyor, kendini kucağa aldırıp, öptürüyor, koklatıyor, kucaklatıyor.. 18 aylık olmadan bizim yüzümüzü kızartmayı başarabilen bu insan yavrusu 18 yaşına geldiğinde neler yapar?!

Bendeniz de ev kuşu... Halen iş bulabilmiş değilim. Bu konuyla ilgili içimde fokurdayan bir tencere süt var, önümüzdeki günlerde postlarıma pöşkürtürüm. Emin olduğum veya ciddi ciddi düşünmeye başladığım şey; oğlum Türkiye'de yaşayacaksa birden fazla meslek edinmeli. Zira açıkta kalabilme ihtimali %50'nin üzerinde.

Ön muhasebeden anlayan bir grafik tasarımcı olur mu ya hiç? tövbe ya, gidip portfolyomla dövecem bu mezarcıları.


7 yorum:

  1. gerçekten çok yakışıklı olmuş annesi,maşallah:) BUarada Hoşgeldin:)

    YanıtlaSil
  2. Yorum gönderme özürlü oldum!!!
    DAha önceki error verdi..
    Neyse,
    kıssadan hisse,
    HOŞGELDİNİZ...

    YanıtlaSil
  3. O ne saçlar öyle ya! bayıldım, çok hoş bir kare!
    Demek tembel bizim Mercan! lsun, belki de emeklemeden yürüyenlerden olacak.
    Çekmece karıştırmak! ooooo hiç sorma!

    YanıtlaSil
  4. Hoşbulduk arkadaşlar :)

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Cok yakisikli bir ogul olmus sahiden. Dogdugu gunden belliydi ama. Sizlere kolayliklar, bizlere de gozumuz aydin diyorum. Cok beklemistik :)

    YanıtlaSil