7 Nisan 2009 Salı

23 Ay! Dile Kolay...

Bugün bu konuda çok fazla doluyum.
Oğlum 23 aylık. Yani önümüzdeki ay 24 aylık! Tanrım. 2 (iki)

İki yaşında, hemen her işini kendisi halleden, yakışıklı, kabiliyetli, esprili bir oğlum var.  "Hadi baba top oynayalım" diyen, sabah yataktan kalkmak istemeyen bazen... "yaaaa" diye arkasını dönen.

Pasta demek, oyun demek, süs demek... Anne panik, heyecan büyük. Ailece üzerinde "2" yazan tişörtler giymek ve konuk kardeşlere değişik aktiviteler sunma isteği. Güzel bir 2 yaş partisi. 

Ve kafamda fırtınalar eser, yıldırımlar çakarken ın-ın!
çlink


Parti düzenlemekten, çocuklar için düzenlenen organizasyon ve faaliyetlere kadar ihtiyacım olan bir çok şeyi bulabileceğim yeni bir site. Ne hoş Tanrım, "cos" etti beynimin kızışan her bir yeri.  

Mesela partiye katılan çocukları da kapsayan ve onların hoşuna gidecek küçük şeyler düşünüyordum. çlink! Yüz boyama! Üstelik bu iş için üretilmiş ürünü de yine aynı siteden alabileceğim!

Mercan cola'yı keşfetti, görünce içmek istiyor. Ona içecek alternatifi aramam gerekiyordu. Uzun zaman önce.... Google diye birşey var evet ama aramak ve sonuçlar içinde arama yapmaya da vakit bulamayabiliyor bazen insan. çlink! Doğal meyveli ballı karışımlar. Süslü püslü pipetli bardaklara koydunmu bi de aromasız şurup olsa içer bu çocuklar zaten :))

Of daha bir sürü şey. Sizi bekleyen yeni yaşlar ve daha önemlisi gazetelere bakar gibi gün içerisinde girip yeni şeyler kapabileceğimiz alışveriş bile yapabileceğimiz (işin özü bu zaten) yeni bir site. Tavsiye ediyorum. 

Bu arada bu yılki yaşgünü pastasını kendim yapmak istiyorum Mercan'ın. Ama dekorlu olsun, şeker hamuru sarsın sarmalasın istiyorum etrafını. Daha önce hiç yapmadım, denemedim bile, sadece ağzım açık yapılanlara baktım. Yine deniz temalı, üzerinde deniz mamülleri olan bir pasta düşünüyorum. Veya şekil yapmak konusunda tecrübesizliğimi hesaba katacak olursak küp oyun blokları gibi küpler elde eder bunları kaplarım, üstlerine de M E R C A N yazarım. gibi...

3 yorum:

  1. latilokum.bologspota bir bak derim:) kurabiyeler ve turuflar cok guzel ve yapılabilir:)
    mercanın 2 yaş partisini merakla bekliyoruz...belki kopya çekeriz..
    sevgiler...:)

    YanıtlaSil
  2. asagidaki `olmak` yazini gozlerim dolu dolu okudum, resme de bayila bayila baktim..karizmatik sey!

    ve simdiden NICE YASLARA MERCAAAAANNN!

    YanıtlaSil
  3. mercan ve annesi bi ses verin yahu:)

    YanıtlaSil