4 Mayıs 2008 Pazar

Duygu seli ve Güzel bir parti...

Tıpkı o günkü gibi yoğunum şu
an... Sebep ve hissiyatlar biraz
farklı ama haber başlığı olarak aynı. Tıpkı o günkü gibi güzel kafam...
Mutluluk sarhoşuyum.
Ne büyük bir mutluluktur benim için ki; varsa takipçilerimiz.. Doğumunu haber verdiğim gibi, 1. yaşgününü haber veriyorum bugün oğlumun. Çok heyecan yaptım, elim ayağım birbirine dolaştı ve 2 cümleyi yazamadım resmen postu gönderene kadar da baştan okumayacağım çünkü iyice çorbaya çevireceğimi biliyorum.

Mercan Deniz 1 yaşına basacak önümüzdeki hafta, 7 mayısta. Ve biz bu ilk yaşgünü partisini ancak 11 mayıs pazar günü yapabiliyoruz. Gelmek isteyen olursa, kapımız sonuna kadar açık...
Tabi hazırlıklar var... İlk adım dün pastamızı yaptıracağımız pastane ile görüşmek oldu, birde pastanın üzerine dekor olarak deniz mahsülleri çizmiştim :) sırayla.. Şimdi Mercan uyanık, ve paçamdan beni, beraberimde de koltuğu çekiyor. Abartmıyorum.. Evde su damacasını ve mutfak sandalyelerini de gezdiriyor çünkü :))

3 yorum:

  1. dünyaya bir canlı getirmek..ne büyük endişe,ne büyük mutluluk,ne büyük cesaret..
    kutluyorum sizi..ama herşeye değer dimi*

    YanıtlaSil
  2. harika!1 yıl nasıl geçti diymi:) benim Poyrazımda 17 sinde 1 yaşına basıcak:) Mercanıda annedinin göbüşünden beri tanıyorum,sağlıklı mutlu bir hayatı olur inşallah:)

    YanıtlaSil
  3. Evet tüm zorluklarına ve endişelerine rağmen, bir çocuğu hayata hazırlamak, ona vermek, katmak, öğretmek son derece tatmin edici bir şey. Oğlum hayatta yaptığım en güzel şey. Ve teşekkürler.. İnşallah nice güzel, mutlu, mesut, sağlıklı senelere

    YanıtlaSil