22 Ekim 2009 Perşembe

27 aylık Miki


- Miki!
- Neeee
- Şurda dursana, fotoğrafını çekmek istiyorum
- yütfen mi?
- Evet. Lütfen şurada durur musun?
- hmmm. peki.
- Teşekkürler aşkım.
- hadi çek, kappan geyiyo ordan baaak
- Oğlum, kaplan ormanda olur, evimize gelmez
- Hıııı. payka mı gitmiş kappan
- Olabilir

:))))

Oğlum, her bir günümü, her anımı öylesine renklendiriyorsun ki, tüm bunlar kelimelerle anlatamayacağım, üzerine yorumlar yapamayacağım şeyler. Tek söyleyecebileceğim bana mükemmel deneyimler yaşattığın. Varlığınla beni büyütüyorsun. Yani aslında ben seni büyütmüyorum, ben sana verebileceğimin en iyisini en güzelini vermeye çalışıyorum sadece.

Kreşte artık '3 yaş' kategorisindesin. Dün koccaman bir liste geldi elime. Kırtasiye malzemeleri... Tek anlamadığım o kadar prit, tutkal ile ne yapıştıracağınız :) Ve 3 yaş için bir eğitim dergi seti almamız gerekiyormuş.

Bu arada evimize aldığımız bir dergi seti var. Anaokulu Dergisi...
Tamı tamına 96 dergi. 8 klasör halinde elimizde. Her sayının içinden kavram kartları ve bir takım stickerlar çıkıyor. Ve bu stickerlardan biri de yıldız. Derginin içeriğindeki çalışmaları bitirdikten sonra ödül olarak o yıldızı kazanıyorsun, ve yine gelen genel kolinin içinden çıkan "gelişim takip tablosu"na yapıştırıyoruz. Oraya yıldız yapıştırmak senin için ne büyük bir olay!

Benim için büyük olan şey ise senin o derginin sunduklarını anlayıp, algılayıp, çözümleyebilmen. Renkleri biliyor, şekilleri eşleştirebiliyor, resimli hikayeleri belleğe kaydedip içinden çıkan sorulara yanıt verebiliyorsun.

Meğer sen ne çok büyümüşsün!

Evimin yıldızı...

1 yorum:

  1. Koccaman olmus annesi. Gobishte yumurtayken taki petmeye basladik. Kocaman adam olmus. Maasallah!

    YanıtlaSil