26 Mayıs 2010 Çarşamba

Bu sabah

- Anneeeee. akşam hambuygey yices dimi biiiiz

- hee aşkım. hambuygey yices doğru
- yaşasıııın oyuncak vericekler bise

:)) hiç oyuncağı yok. tabi!

Hiç oyuncağı olmadığını düşünen sevgili despot komşumuz akşam, alıp vermeye üşendiği hediyesini verdi. Almış da vermeye fırsatları olmamış.. sağolsunlar da. hediyeler konusundaki fikirlerim konusunda bir açıklama yapmıştım.

Hediye de bir doktor seti. Steteskopu ıvırı zıvırı şırıngası falan var. tanrım! Akşamdan beri başta şişme sıpaydır men olmak üzere familimize, dilimiz dahil olmak üzere heryerimizden ilaç enjekte etti. Ama eline yakışmıyo. Olsa olsa dövmeci olur. Veya olsa olsa dr. house gibi n'oldum delisi psikopat bi doktor olur.

Hep derler ya... "aman doktor ol çocuuum yaşlanınca bize bakarsın". Bakmasın abi, fotoğraf çeksin, gezsin dolaşsın çocuğum.

Bu arada spora başladım. Bugün 5. günüm. Heryerim ağrıyor. Çok fena. Ama hoşuma da gidiyor, her bir sızıda kendim için bi güzellik yaptığmı hatırlıyorum. E kendim için de çok nadiren güzellik yaptığımdan daha bi mutlu oluyorum tabi. Nerden ettik şu sezeryanı bilmiyorum ki, sarktı gitti göbek yaaaa lanet olsun

5 yorum:

  1. spora basladigina sevindim, agrilarin icin, sporunu yaptiktan sonra esneme hareketlerini yap, esneme aletleri varsa orda onlari kullan, kaslarini esnet, boylece agri cekmezsin.

    YanıtlaSil
  2. ha bir de sporunu bitirdikten yarim saat sonra falan mutlaka protein icecegini ic (peynir alti suyundan yapilma olan) yani whey. Kaslarini besliyor.
    Bir de visne suyunun spor agrilarina cok iyi geldigini okudum bilimsel bir makalede. Spor yapmadan once icilen bir bardak visne suyu, spor yaralanmalarinda falan agri kesici islevini bile goruyormus.

    YanıtlaSil
  3. canım çok sevindim spor olayına. Bizim buraya mı başladın...

    YanıtlaSil
  4. İnsanın kendine vakit ayırması çok güzel mutlu oluyorsun benimde 2 ay bitecek sporun faydalarını yeni yeni hissetmeye başladım iyi bir karar vermişiz. Müthiş bişey sağlıklı olmak zinde hissetmek...Tebrik ederim senide....

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil