31 Aralık 2010 Cuma

Hep gelen ama hiç gitmeyen şey....

Bizim hayatımızın bir kısmında birikip duran şey, geldin yine, ne getirdin bize?

Aman, biz iki kadeh birşey içip dostlarla tıkınacağız, rica ediyorum tadımı tuzumu kaçırma, verdiklerin dursun yerinde de, sadece verdiklerine elleşme...

Başka bir dileğim yok, ha bir de ne isterim? iyilik, sağlık, huzur...

Sevdiklerimle, bana verip verebileceğin en büyük şeyin manevi huzur olacağını baz alırsak; işte bu konuya ilişkin takdim ettiklerine elleşme.

Oğlumla büyüyeyim; hayatımın dönüm noktası. M.Ö ve M.S durumu resmen; sen olmasan ben bugün ben olmazdım. Yoluma ışık tutan, cesaret veren, gerçek sevgiyi yaşatan, yarınımda umut vaad eden güzel oğlum. Herşeyim!

Canım kocamla yaşlanayım; yıllarımız var ki, hakkını yemeyelim eş olmaktan çok arkadaş etti bizi. En candan ve harbi dostum, hayat arkadaşım, mercan'dan bir önceki son aşkım, Herşeyim!

Yeni gelen ve aslında bir yere de gitmeyecek olan yılda da sadece sizlerle, sizinle mutlu olmak istiyorum. Mutluluk ne bir gazete manşetinde, ne atılan bir imzada, ne hesaba yatan parada, ne alınan bir hediyede, ne insanlık içni atılan bir adımda, ne güzel bir mesajda... Mutluluk akşam evde buluşmamızda, oyun oynamamızda, gülmelerde ve üstünlük taslamalarda.

Bir de tamamımız için, bu yıl pek çoklarının çok hassas ve içten diledikleri şeyi istiyorum.

Hoşgörü, anlayış, saygı...

Tüm insanlık için biraz düşünme süzme ve anlayabilme gücü. İnceliklere takılma dürtüsü... İnsanlar hangi renk olurlarsa, hangi coğrafi bölgede, hangi etnik kültürde, hangi inanma eğiliminde olurlarsa olsunlar; saygı duymayı kesinlikle bilmeliyiz. Daha önceki gelen ve gitmeyen yıllarda görmedik mi anlamadık mı bunu ki? Tüm narsist ve faşitçe eğilimlerin birşey kazandırmadığını göremedik mi?

İnsanız... İki bacaklı, etten, kandan ve günün birinde doğaya karışacak olan aciz yaratıklar..


Hayde kovalasın bizi tavşanlar*, Mutlu Yıllar.....

*Bu yıl çin takvimine göre tavşan yılıymış. İlahi buddha... 

2 yorum:

  1. ben kaçayım, kovalamasınlar:P iyi yıllar

    YanıtlaSil
  2. (ilk satırların gözlerimi doldurdu),2011 insallah 2010u aratmayan biryıl olur senin ve ailen için.Mercanı öpsen benim için ama böyle şaklatarak ..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil